Περιοδεία 1

Λεμεσός – Μένοικο (Εκκλησία των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης) – Μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα – Μοναστήρι του Μαχαιρά – Βαβατσινιά- (γεύμα στην ταβέρνα της ‘Μαρίας’ το κόστος του γευματος δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή της περιοδείας) – Λεύκαρα (Εκκλησία του Τίμιου Σταυρού) – Λεμεσός

menikoΚατά τη διαδρομή προς το χωριό του Μένοικου και την εκκλησία των Αγίων Κυπριανού και Ιουιστίνης, θα μάθατε για τη ζωή του Μάγου – Αγίου της Χριστιανοσύνης. Ο πάτερ θα διαβάσει μια προσευχή για εσάς, μετά την οποία θα μπορέσετε να προσκυνήσετε τα λείψανα των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης.

Επόμενος σταθμός, το Μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα, του θεράποντα. Παράλληλα, έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτεmonastir svetoi panteleimonas την εκκλησία του Αγίου Φανούριου, που πάντα απεικονίζεται με ένα αναμμένο κερί στο χέρι, ως να μας φέγγει πάντα το δρόμο και να μας βοηθά να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις καθώς και να βρούμε αυτό που επιθυμούμε κάθε φορά, την αγάπη, την φιλία, την πίστη στον εαυτό μας…

machairas monastiri 2Ακολούθως, σειρά έχει το Μοναστήρι του Μαχαιρά, το οποίο χτίστηκε το ΧΙΙ αιώνα και ακόμα και μέχρι σήμερα προσελκύει την προσοχή των επισκεπτών του νησιού, λόγω της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας που φυλάσσεται εκεί. Η συγκεκριμένη εικόνα απεικονίζει την Παναγία, μόνη χωρίς τον Υιό με ορθάνοιχτα χέρια, ως να προσεύχεται, εικονογραφημένη από τον Απόστολο Λουκά.

Στα Λεύκαρα, την πρωτεύουσα του λευκαρίτικου κεντήματος, θα θαυμάσετε και θα έχετε lefkaraτην ευκαιρία να αγοράσετε τα φημισμένα χειροποίητα λευκαρίτικα κεντήματα με προσοχή στην λεπτομέρεια της διακόσμησης. Στο χωριό βρίσκεται επίσης και η εκκλησία του Τίμιου Σταυρού, όπου μπορείτε να προσκυνήσετε το κομμάτι του Σταυρού στο οποίο σταυρώθηκε ο Κύριο. Για γεύμα θα σταματήσουμε στην ταβέρνα της ‘Μαρίας’, όπου θα γευτείτε τις νοστιμίες της παραδοσιακής κυπριακής κουζίνας.

ΤΙΜΕΣ

Mercedes E Class (μέχρι 4 επιβάτες) - €250

Mercedes S Class (μέχρι 4 επιβάτες) - €375

Mercedes Viano/Vito (μέχρι 6 επιβάτες) - €325

ΠΡΟΣΟΧΗ!

1)  Η είσοδος σε όλα τα αρχαιολογικά μνημεία και μουσεία καλύπτεται από τους τουρίστες και δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή της περιοδείας.

2) Η μέγιστη διάρκεια της περιοδείας είναι 8 ώρες. Κάθε επιπλέον ώρα, θα χρεώνεται 30 ευρώ

Περιοδεία 2

Λεμεσός – Μένοικο (εκκλησία Αγίων Κυπριανού και Ιουιστίνης – Κύκκος (Μοναστήρι Κύκκου) -Πρόδρομος (Γεύμα στην ταβέρνα ‘Βυζάντιο’ (το κόστος του γεύματος δεν συμπεριλαμβάνεται στο κόστος της περιοδείας) - Όμοδος (Εκκλησία του Τίμιου Σταυρού) - Λεμεσός

meniko tserkov kipriana i ustiniΚατά τη διαδρομή προς το χωριό του Μένοικου και την εκκλησία των Αγίων Κυπριανού και Ιουιστίνης, θα μάθατε για τη ζωή του Μάγου – Αγίου της Χριστιανοσύνης. Ο πάτερ θα διαβάσει μια προσευχή για εσάς, μετά την οποία θα μπορέσετε να προσκυνήσετε τα λείψανα των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης.

Η επόμενη στάση θα είναι στην Ιερά Μονή Κύκκου, που αποτελεί την μεγαλύτερη Μονή στο νησί. Στην Μονή βρίσκεται ηkikkos monastir kipros θαυματουργή εικόνα της Παναγίας αγιογραφημένη από τον Απόστολο Λουκά, την περίοδο που η Παναγία ήταν εν ζωή. Η Μονή του Κύκκου σας δίνει την ευκαιρία να προσκυνήσετε τα λείψανα πληθώρας αγίων όπως: του Αγίου Νικολάου, του Αγίου Γεώργιου, των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, του αγιογράφου Λουκά αλλά και του Ιωάννη του Βαπτιστή.

Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το Μουσείο Βυζαντινών εικόνων που στεγάζεται μέσα στη Μονή και αποτελεί μια σπάνια συλλογή βυζαντινών εικόνων. Στην ταβέρνα ‘Βυζάντιο’ θα απολαύσετε τις γεύσεις της κυπριακής παράδοσης, οι οποίες κατέταξαν την κυπριακή κουζίνα ανάμεσα στις πιο φημισμένες κουζίνες σε παγκόσμιο επίπεδο.

omodos monastiri2Μετά το γεύμα, ακολουθεί επίσκεψη στο αρχαίο χωριό του Ομόδους. Το Όμοδος είναι φημισμένο για τα οινοποιεία και τους παραδοσιακούς φούρνους, εκεί θα έχετε την ευκαιρία να γευτεί το κρασί κυπριακής παραγωγής και το ζεστό, παραδοσιακό ψωμί που οι άνθρωποι του χωριού ψήνουν για εσάς. Στο χωριό του Ομόδους είναι χτισμένο ένα από τα αρχαιότερα Μοναστήρια του νησιού, το Μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού.

ΤΙΜΕΣ

Mercedes E Class (μέχρι 4 επιβάτες) €220

Mercedes S Class - (μέχρι 4 επιβάτες) €375

Mercedes Viano/Vito - (μέχρι 6 επιβάτες) €325

ΠΡΟΣΟΧΗ!

1) Η είσοδος σε όλα τα αρχαιολογικά μνημεία και μουσεία καλύπτεται από τους τουρίστες και δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή της περιοδείας.

2) Η μέγιστη διάρκεια της περιοδείας είναι 8 ώρες. Κάθε επιπλέον ώρα, θα χρεώνεται 30 ευρώ.

Περιοδεία 3

Λεμεσός – Αγία Μαύρη (εκκλησία Αγίας Μαύρης και Πλάτανος γηραιότερος των 1000 ετών) Καταρράκτες Μηλομεριού – Πλατεία Τροόδους (διάλειμμα 15 λεπτών) – Κύκκος (Ιερά Μονή Κύκκου) – Πρόδρομος (Γεύμα στη ταβέρνα ‘Βυζάντιο’ το κόστος του γεύματος δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή της περιοδείας) – Όμοδος (Μονή του Τίμιου Σταυρού) – Λεμεσός

Αρχικά θα επισκεφτούμε την Μονή χτισμένη στην μνήμη της Αγίας Μαύρης, την ιστορία της οποίας θα μάθετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δίπλα από την εκκλησία, θα δείτε τον τεράστιο Πλάτανο φυτεμένο εκεί περισσότερο από 1000 χρόνια πριν. Μια βόλτα στους καταρράκτες του Μηλομεριού θα σας καταπλήξει και οι πιο γενναίοι από εσάς θα επιχειρήσουν να σταθούν κάτω από τα ολοκάθαρα νερά.

ploshad trodosΣτη φημισμένη πλατεία του Τροόδους θα γευτείτε παραδοσιακούς καρπούς, γλυκίσματα, κρασιά, θα έχετε την ευκαιρία να εμπορευτείτε αναμνηστικά από την Κύπρο.

Η επόμενη στάση θα είναι στην Ιερά Μονή Κύκκου, που αποτελεί την μεγαλύτερη Μονή στο νησί. Στην Μονή βρίσκεται ηkikos monastiri θαυματουργή εικόνα της Παναγίας αγιογραφημένη από τον Απόστολο Λουκά, την περίοδο που η Παναγία ήταν εν ζωή. Η Μονή του Κύκκου σας δίνει την ευκαιρία να προσκυνήσετε τα λείψανα πληθώρας αγίων όπως: του Αγίου Νικολάου, του Αγίου Γεώργιου, των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, του αγιογράφου Λουκά αλλά και του Ιωάννη του Βαπτιστή. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το Μουσείο Βυζαντινών εικόνων που στεγάζεται μέσα στη Μονή και αποτελεί μια σπάνια συλλογή βυζαντινών εικόνων. Στην ταβέρνα ‘Βυζάντιο’ θα απολαύσετε τις γεύσεις της κυπριακής παράδοσης, οι οποίες κατέταξαν την κυπριακή κουζίνα ανάμεσα στις πιο φημισμένες κουζίνες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μετά το γεύμα, ακολουθεί επίσκεψη στο αρχαίο χωριό του Ομόδους. Το Όμοδος είναι φημισμένο για τα οινοποιεία και τουςomodos monastir kipr παραδοσιακούς φούρνους, εκεί θα έχετε την ευκαιρία να γευτεί το κρασί κυπριακής παραγωγής και το ζεστό, παραδοσιακό ψωμί που οι άνθρωποι του χωριού ψήνουν για εσάς. Στο χωριό του Ομόδους είναι χτισμένο ένα από τα αρχαιότερα Μοναστήρια του νησιού, το Μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού.

ΤΙΜΕΣ 

Mercedes E Class (μέχρι 4 επιβάτες) €220 

Mercedes S Class - (μέχρι 4 επιβάτες) €375

Mercedes Viano/Vito - (μέχρι 6 επιβάτες) €325 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

1) Η είσοδος σε όλα τα αρχαιολογικά μνημεία και μουσεία καλύπτεται από τους τουρίστες και δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή της περιοδείας.

2) Η μέγιστη διάρκεια της περιοδείας είναι 8 ώρες. Κάθε επιπλέον ώρα, θα χρεώνεται 30 ευρώ.

Περιοδεία 4

Λεμεσός – Κούριο (Αμφιθέατρο Κουρίου, ερείπια της αρχαίας πόλης, το κόστος εισόδου στο αρχαιολογικό χώρο δεν συμπεριλαμβάνεται στο κόστος της περιοδείας) – Πάφος (Τάφοι των Βασιλέων – βόλτα στο γραφικό λιμανάκι της Πάφου (2 ώρες ελεύθερες για να απολαύσετε τη βόλτα και το αρχαιολογικό πάρκο – γεύμα σε κάποιο από τα εστιατόρια που βρίσκονται στο λιμανάκι – Πέτρα του Ρωμιού - Λεμεσός

Αυτή η περιοδεία σας παρουσιάζει και σας εξοικειώνει με την ελληνο-ρωμαική κληρονομιά του νησιού, όπως αυτή διαφαίνεται μέσα από τα ερείπια της αρχαίας πόληςlimassol kyrion του Κουρίου. Παρά το πέρασμα των χιλιετιών στο Κούριο διασώζονται σε άριστη κατάσταση το τεράστιο αμφιθέατρο, τα ανεπανάληπτα μωσαϊκά, τα ελληνικά λουτρά καθώς και η αρχαία Αγορά.

paphos sunsetΣτην πόλη της Πάφου, που αποτελεί και τον επόμενο μας σταθμό, θα θαυμάσετε τα μωσαικά που διασώζονται στην ολότητα τους μέχρι και σήμερα, θα εξοικειωθείτε με την Ελληνική μυθολογία, θα επισκεφτείτε τους Τάφους των Βασιλέων και θα απολαύσετε την βόλτα σας στο γραφικό λιμανάκι της Πάφου. Κατά την παραμονή σας στο λιμανάκι της Πάφου έχετε τη δυνατότητα να γευματίσετε σε μια από τθς ψαροταβέρνες που βρίσκονται εκεί, με υπέροχη θέα προς το παλιό λιμάνι.kamen aphroditi

Στην επιστροφή θα κάνουμε μια στάση στην περίφημη πέτρα του Ρωμιού, που κατά την μυθολογία είναι ο τόπος από τον οποίο αναδύθηκε η θεά Αφροδίτη μέσα από τους αφρούς.

ΤΙΜΕΣ 

Mercedes E Class (μέχρι 4 επιβάτες) €220 

Mercedes S Class - (μέχρι 4 επιβάτες) €350 

Mercedes Viano/Vito - (μέχρι 6 επιβάτες) €300 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

1) Η είσοδος σε όλα τα αρχαιολογικά μνημεία και μουσεία καλύπτεται από τους τουρίστες και δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή της περιοδείας.

2) Η μέγιστη διάρκεια της περιοδείας είναι 8 ώρες. Κάθε επιπλέον ώρα, θα χρεώνεται 30 ευρώ.

Σούπερ Περιοδεία 1

Πρωταράς και Αγία ΝάπαΜένοικο (Εκκλησία των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης) – Μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα – Μοναστήρι του Μαχαιρά - (γεύμα στην ταβέρνα της ‘Μαρίας’ το κόστος του γεύματος δεν συμπεριλαμβάνεται στη τιμή της περιοδείας) – Λεύκαρα (Εκκλησία του Τίμιου Σταυρού) – Αγία Νάπα και Πρωταράς

meniko tserkov kipriana i ustiniΚατά τη διαδρομή προς το χωριό του Μένοικου και την εκκλησία των Αγίων Κυπριανού και Ιουιστίνης, θα μάθατε για τη ζωή του Μάγου – Αγίου της Χριστιανοσύνης. Ο πάτερ θα διαβάσει μια προσευχή για εσάς, μετά την οποία θα μπορέσετε να προσκυνήσετε τα λείψανα των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης.

Επόμενος σταθμός, το Μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα, του θεράποντα. Παράλληλα, έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτεmonastir svetoi panteleimonas την εκκλησία του Αγίου Φανούριου, που πάντα απεικονίζεται με ένα αναμμένο κερί στο χέρι, ως να μας φέγγει πάντα το δρόμο και να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις καθώς και να μας βοηθά να βρούμε αυτό που επιθυμούμε κάθε φορά, την αγάπη, την φιλία, την πίστη στον εαυτό μας…

machairas monastiri 2Ακολούθως, σειρά έχει το Μοναστήρι του Μαχαιρά, το οποίο χτίστηκε το ΧΙΙ αιώνα και ακόμα και μέχρι σήμερα προσελκύει την προσοχή των επισκεπτών του νησιού, λόγω της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας που φυλάσσεται εκεί. Η συγκεκριμένη εικόνα απεικονίζει την Παναγία, μόνη χωρίς τον Υιό με ορθάνοιχτα χέρια, ως να προσεύχεται, εικονογραφημένη από τον Απόστολο Λουκά.

Στα Λεύκαρα, την πρωτεύουσα του λευκαρίτικου κεντήματος, θα θαυμάσετε και θα έχετεlefkara kipr την ευκαιρία να αγοράσετε τα φημισμένα χειροποίητα λευκαρίτικα κεντήματα με προσοχή στην λεπτομέρεια της διακόσμησης. Στο χωριό βρίσκεται επίσης και η εκκλησία του Τίμιου Σταυρού, όπου μπορείτε να προσκυνήσετε το κομμάτι του Σταυρού στο οποίο σταυρώθηκε ο Κύριο. Για γεύμα θα σταματήσουμε στην ταβέρνα της ‘Μαρίας’, όπου θα γευτείτε τις νοστιμίες της παραδοσιακής κυπριακής κουζίνας.

ΤΙΜΕΣ 

Mercedes E Class (μέχρι 4 επιβάτες) €220 

Mercedes S Class - (μέχρι 4 επιβάτες) €375 

Mercedes Viano/Vito - (μέχρι 6 επιβάτες) €325 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

1) Η είσοδος σε όλα τα αρχαιολογικά μνημεία και μουσεία καλύπτεται από τους τουρίστες και δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή της περιοδείας.

2) Η μέγιστη διάρκεια της περιοδείας είναι 8 ώρες. Κάθε επιπλέον ώρα, θα χρεώνεται 30 ευρώ

Σούπερ Περιοδεία 2

Πρωταράς και Αγία Νάπα – Μένοικο (εκκλησία Αγίων Κυπριανού και Ιουιστίνης) – Κύκκος (Μοναστήρι Κύκκου) - Πρόδρομος (Γεύμα στην ταβέρνα ‘Βυζάντιο’ (το κόστος του γεύματος δεν συμπεριλαμβάνεται στο κόστος της περιοδείας) - Όμοδος (Εκκλησία του Τίμιου Σταυρού) – Αγία Νάπα και Πρωταράς

menikoΚατά τη διαδρομή προς το χωριό του Μένοικου και την εκκλησία των Αγίων Κυπριανού και Ιουιστίνης, θα μάθατε για τη ζωή του Μάγου – Αγίου της Χριστιανοσύνης. Ο πάτερ θα διαβάσει μια προσευχή για εσάς, μετά την οποία θα μπορέσετε να προσκυνήσετε τα λείψανα των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης.

Η επόμενη στάση θα είναι στην Ιερά Μονή Κύκκου, που αποτελεί την μεγαλύτερη Μονή στο νησί. Στην Μονή βρίσκεται ηkikkos monastir kipros θαυματουργή εικόνα της Παναγίας αγιογραφημένη από τον Απόστολο Λουκά, την περίοδο που η Παναγία ήταν εν ζωή. Η Μονή του Κύκκου σας δίνει την ευκαιρία να προσκυνήσετε τα λείψανα πληθώρας αγίων όπως: του Αγίου Νικολάου, του Αγίου Γεώργιου, των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, του αγιογράφου Λουκά αλλά και του Ιωάννη του Βαπτιστή. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το Μουσείο Βυζαντινών εικόνων που στεγάζεται μέσα στη Μονή και αποτελεί μια σπάνια συλλογή βυζαντινών εικόνων. Στην ταβέρνα ‘Βυζάντιο’ θα απολαύσετε τις γεύσεις της κυπριακής παράδοσης, οι οποίες κατέταξαν την κυπριακή κουζίνα ανάμεσα στις πιο φημισμένες κουζίνες σε παγκόσμιο επίπεδο.

omodos monastiri2Μετά το γεύμα, ακολουθεί επίσκεψη στο αρχαίο χωριό του Ομόδους. Το Όμοδος είναι φημισμένο για τα οινοποιεία και τους παραδοσιακούς φούρνους, εκεί θα έχετε την ευκαιρία να γευτεί το κρασί κυπριακής παραγωγής και το ζεστό, παραδοσιακό ψωμί που οι άνθρωποι του χωριού ψήνουν για εσάς. Στο χωριό του Ομόδους είναι χτισμένο ένα από τα αρχαιότερα Μοναστήρια του νησιού, το Μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού.

ΤΙΜΕΣ 

Mercedes E Class (μέχρι 4 επιβάτες) €220 

Mercedes S Class - (μέχρι 4 επιβάτες) €375 

Mercedes Viano - (μέχρι 6 επιβάτες) €325

ΠΡΟΣΟΧΗ!

1) Η είσοδος σε όλα τα αρχαιολογικά μνημεία και μουσεία καλύπτεται από τους τουρίστες και δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή της περιοδείας.

2) Η μέγιστη διάρκεια της περιοδείας είναι 8 ώρες. Κάθε επιπλέον ώρα, θα χρεώνεται 30 ευρώ.

Lux Περιοδεία 1

Λεμεσός – Κερύνεια (κάστρο και Μοναστήρι του Αγίου Ιλαρίωνα, κάστρο της Κερύνειας, Μοναστήρι του Μπελαπάις) – Λευκωσία (αξιοθέατα και γεύμα, το κόστος του γεύματος δεν συμπεριλαμβάνεται στη τιμή της περιοδείας) - Λεμεσός

kirenia kiprosΠρώτος σταθμός αποτελεί η κατεχόμενη πόλη της Κερύνειας. Η πόλη παραμένει υπο τουρκική κατοχή από το 1974.

Κατά την παραμονή σας εκεί θα έχετε την ευκαιρία να περπατήσετε στους τοίχους του γηραιότερου κάστρου στο νησί, τουzamok sviatogo illariona κάστρου του Αγίου Ιλαρίωνα, από το οποίο θα θαυμάσετε την απίστευτη θέα προς την πόλη της Κερύνειας και το βουνό του Πενταδάκτυλου. Μια βόλτα στο φρούριο της πόλης είναι απαραίτητη, καθώς επίσης και μια επίσκεψη στο μουσείο του ναυαγίου, όπως και στο μουσείο βασανιστηρίων.

Προς το τέλος της περιοδείας θα επισκεφτούμε το Μοναστήρι του μοναχισμού – το Μοναστήρι του Μπελαπάις.

nicosia cyprusΤέλος, μετά την περιήγηση στα αξιοθέατα της Λευκωσίας, θα σταματήσουμε για γεύμα σε μια παραδοσιακή κυπριακή ταβέρνα για να απολαύσετε όλες αυτές της γεύσεις που έκαναν γνωστή την κυπριακή κουζίνα σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΤΙΜΕΣ 

Mercedes E Class (μέχρι 4 επιβάτες) €260 

Mercedes S Class - (μέχρι 4 επιβάτες) €410

Mercedes Viano/Vito - (μέχρι 6 επιβάτες) €360

ΠΡΟΣΟΧΗ!

1) Για την είσοδο στην κατεχόμενη πόλη, πρέπει να έχετε μαζί σας το διαβατήριο σας.

2) Η είσοδος σε όλα τα αρχαιολογικά μνημεία και μουσεία καλύπτεται από τους τουρίστες και δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή της περιοδείας.

3) Η μέγιστη διάρκεια της περιοδείας είναι 8 ώρες. Κάθε επιπλέον ώρα, θα χρεώνεται 30 ευρώ.

Lux Περιοδεία 2

Λεμεσός – Αμμόχωστος (θέα στη πόλη - φάντασμα) – (περιήγηση στην παλιά πόλη) – Σαλαμίνα (θέα στην αρχαία πόλη) – Μοναστήρι του Αγίου Βαρνάβα – Αγία Νάπα (περιήγηση στα αξιοθέατα και γεύμα το κόστος του γεύματος δεν συμπεριλαμβάνεται στη τιμή της περιοδείας) - Λεμεσός

Famagusta Beach cyprusΘα επισκεφτείτε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Κύπρου, την Αμμόχωστο, η οποία στο παρελθόν υπήρξε το στολίδι του νησιού. Θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στους τοίχους του Βενετσιάνικου φρουρίου, να επισκεφτείτε το κάστρο του Οθέλλου και την Καθολική εκκλησία του Αγίου Νικολάου και τέλος να περάσετε από τη πόλη - φάντασμα!

Η περιήγηση από τα ερείπια της αρχαίας πόλης της Σαλαμίνας, όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο αμφιθέατρο στο νησί, θα σας κόψει την ανάσα. Επιπρόσθετα, θα μπορέσετε να επισκεφτείτε το ελληνο-ρωμαικό γυμνάσιο, στο οποίο σώζονται αρχαία μωσαϊκά και αγάλματα ανεκτίμητης αξίας και ομορφιάς.

Ακολουθεί επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγίου Βαρνάβα, όπου βρίσκεται το αρχαιολογικό μουσείο και το μουσείο κυπριακώνmonastir sviatogo varnavi εικόνων και κάτω από το Μοναστήρι βρίσκεται ο τάφος του Αγίου Βαρνάβα.

agia napaΣτην επιστροφή, ακολουθεί περιήγηση στα αξιοθέατε της Αγίας Νάπας, που αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς του νησιού.

ΤΙΜΕΣ 

Mercedes E Class (μέχρι 4 επιβάτες) €260 

Mercedes S Class - (μέχρι 4 επιβάτες) €410 

Mercedes Viano/ Vito - (μέχρι 6 επιβάτες) €360 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

1) Για την είσοδο στην κατεχόμενη πόλη, πρέπει έχετε μαζί σας, το διαβατήριο σας.

2)Η είσοδος σε όλα τα αρχαιολογικά μνημεία και μουσεία καλύπτεται από τους τουρίστες και δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή της περιοδείας.

3) Η μέγιστη διάρκεια της περιοδείας είναι 8 ώρες. Κάθε επιπλέον ώρα, θα χρεώνεται 30 ευρώ.